Menukaart
Degustatiemenu
Ricotta
Duindoorn | ijzerkruid | tuinboon
*Hamachi
Ui | leche de tigre | koriander
**Noordzeekrab
Scheermes | tomaat
*** Runderhaas "Angus"
Rammenas | ponzu
Heilbot
Romanesco l zwarte look | enoki
OF
Kalf
Ganzenlever | artisjok
Kazen "Côté sud"
Limoen
Aardbei | merengue
Assortiment kazen (+10)
Kazen en dessert (+15)
3 gangen 60€ (niet op vrijdag- en zaterdagavond)
* 4 gangen 75€
** of *** 5gangen 90€
** en *** 6 gangen 105€
Aangepaste wijnen tot het hoofdgerecht 20€ | 29€ | 38€ l 45€
Bij elke aanpassing aan het menu zijn wij genoodzaakt een supplement aan te rekenen
Lunchmenu
Het lunchmenu wordt van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag geserveerd van 12.00u tot 14.00u.
2- gangen lunch 45 €
3- gangen lunch 50 €
Aangepaste wijn 20 €
Door de verscheidenheid aan producten wordt de lunch regelmatig gewijzigd.