Menukaart
Degustatiemenu
Oosterschelde paling
Groene kruiden | tonka
*Zeebaars
Gepofte granen | yuzu | miso
** Sint-jacobsvrucht
Aardpeer | ganzenlever | dashi | truffel
*** Haas
Kool | rode biet | kweepeer
Heilbot
Gamba rosso | pompoen | venkel
OF
Hertenkalf
Schorseneer | peterseliewortel | polenta
Kazen "Côté sud"
Yoghurt
Boter | melk
Assortiment kazen (+8)
Kazen en dessert (+14)
3 gangen 60€ (niet op vrijdag- en zaterdagavond)
* 4 gangen 70€
** of *** 5gangen 85€
** en *** 6 gangen 100€
Aangepaste wijnen tot het hoofdgerecht 20€ | 29€ | 38€ l 45€
Vanaf 5 personen willen wij u vriendelijk verzoeken om per tafel het menu te nemen.
Bij elke aanpassing aan het menu zijn wij genoodzaakt een supplement aan te rekenen
Lunchmenu
Het lunchmenu wordt van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag geserveerd van 12.00u tot 14.00u.
2- gangen lunch 45 €
3- gangen lunch 50 €
Aangepaste wijn 16 €
Door de verscheidenheid aan producten wordt de lunch regelmatig gewijzigd.